Darije Kalezic en Martin Jol verrichten loting Haaglanden Voetbal Toernooi

Op woensdag 16 oktober aanstaande staat weer de loting op het programma van het Haaglanden Voetbal Toernooi. In de sfeervolle ambiance van het Sir Winston Party Centrum in Rijswijk wordt geloot voor de Sir Winston Cup, De Halve Maan Cup en de Onder 23-Cup.

De organisatie van Haaglanden Voetbal hoopt weer, net als onze gastheer van hoofdsponsor Sir Winston, Harry Ballemaker, veel clubvertegenwoordigers en hun trainers te mogen ontvangen.

Aanwezig zijn bij de loting?

Uiteraard nodigen wij weer delegaties van de clubs die deelnemen aan het Haaglanden Voetbal Toernooi uit om bij de loting aanwezig te zijn. Aanmelden vooraf is nodig (in verband met de planning)! Geef NU even door dat uw club ook present is (en graag het aantal personen – namen is niet nodig – dat van uw club denkt te komen):

toernooi@haaglandenvoetbal.nl

Uiteraard is ook de technische staf van uw club van harte welkom.

Oude bekenden

De loting zal verricht worden door twee oude bekenden van elkaar: Martin Jol en Darije Kalezic. Zij kennen elkaar nog uit hun periode bij RVC Waalwijk.

Martin Jol

Martin Jol kende een fraaie actieve voetballoopbaan bij JAC, Jong ADO, FC Den Haag, Bayern München, FC Twente, West Bromwich Albion, Coventry City en toen nog FC Den Haag

Hij was trainer bij ADO (amateurs), Scheveningen, Roda JC én van RKC Waalwijk en maakte vanaf het seizoen 98/99 van de Waalwijkse club een stabiele eredivisionist. Met als één van de steunpilaren in zijn team verdediger Darije Kalezic, die zeven seizoenen speelde voor RKC.

Martin Jol vertrok als trainer in 2004 naar Tottenham Hotspur. Hij werkte na Tottenham Hotspur nog bij Hamburger SV, Ajax, Fullham, Al Ahly en verrichtte nadien functies bij ADO Den Haag (lid RvC, technisch adviseur en voorzitter Technisch Hart).

Darije Kalezic

Darije Kalezic, geboren in Zwitserland uit Bosnische ouders, kwam als speler van FC Den Bosch naar Nederland. Na FC Den Bosch volgden zeven seizoenen bij RKC Waalwijk. Na even terug te zijn geweest bij zijn oude club Velez Mostar, keerde hij terug naar Nederland en ging spelen voor AGOVV, daarna De Graafschap waar hij zijn actieve loopbaan afsloot en zijn trainerscarrière begon. Eerst Jong De Graafschap, daarna assistent en vervolgens al opvolger van de ontslagen Henk van Stee als hoofdtrainer.

Daarna werkte Kalezic nog als trainer in België (Zulte Waregem), Engeland (Stockport County), Jong PSV, Roda JC, Saudi Arabië (Al-Taawoun), Australië (Wellington Phoenix), Indonesië (PSM Makassar, MVV, Jong FC Utrecht en thans is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag.

Groot toernooi

Ruim meer dan driehonderd teams, senioren mannen en vrouwen en jeugd (jongens en meisjes) hebben zich al ingeschreven. De loting van de vrouwen en jeugd vindt later plaats.

De eerste ronde van de strijd om de Sir Winston Cup, Halve Maan Cup en Onder 23 Cup, wordt nog dit kalenderjaar gespeeld (volgens het knock-out-systeem).

Klik HIER om te kijken of uw club al bij de deelnemers staat.

Het Sir Winston Party Centrum is gevestigd aan het Kessler Park 30/hoek Lange Kleiweg te Rijswijk (gratis parkeren). De avond begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur.

Zorg dat je erbij bent, laat het weer een gezellige ‘voetbalreünie’ worden!

 

Lees verder