Zaterdag 2C: Winst voor Oliveo, ruime nederlaag voor Graaf Willem II VAC

Graaf Willem II VAC kreeg in een uitduel flink klop van DONK. Ook voor sv Nootdorp was er weinig te juichen. Tegenstander Alexandria’66 boog een achterstand in blessuretijd om in een overwinning. OLIVEO deed het een stuk beter met een nipte zege op Foreholte.

DONK – Graaf Willem II VAC

In Gouda kon Graaf Willem II VAC geen vuist maken in het duel met DONK. Jason Sriwiran opende de score na een kwartier voor de thuisploeg. Een klein kwartier later was Sriwiran opnieuw trefzeker. De 2-0 bleef tot aan het rustsignaal op het scorebord staan. In de tweede helft moest Graaf Willem II VAC nog twee treffers incasseren. Roy van der Graaf nam de 3-0 voor zijn rekening en was ook verantwoordelijk voor de 4-0 eindstand.

OLIVEO – Foreholte

Het duel op sportpark De Groene Wijdte werd beslist door één enkel doelpunt. Na een doelpuntloze eerste helft was OLIVEO meteen na de rust trefzeker. Een hard afstandsschot van Orlando Agues belandde op de lat. In de rebound kon Stefan Liesting de bal in de touwen schieten: 1-0. In het verdere verloop van de wedstrijd werd niet meer gescoord. De formatie van trainer Willem van der Smit (foto) boekte haar tweede zege op rij.

Alexandria’66 – sv Nootdorp

In Rotterdam bleef sv Nootdorp teleurstellend met lege handen achter. Pas in de 69e minuut konden de Nootdorpers de score openen. Storm Schotting was scherp in de afwerking: 0-1. sv Nootdorp leek op een overwinning af te stevenen, maar in de blessuretijd scoorde Alexandria’66 twee keer: 2-1.