1B: Sportclub Monster kan goede start geen vervolg geven

Vorig weekend was Sportclub Monster nog aan de winnende hand in het thuisduel tegen DSO. In de wedstrijd tegen Valken’68 moesten de mannen van trainer Marc Dijkhuizen (foto) het hoofd buigen en gingen ruim onderuit in Valkenburg.

In Valkenburg kwam de thuisploeg na iets meer dan een kwartier op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Samer Arikan. Zeven minuten later kon Valken’68 de tweede treffer op het scorebord plaatsen. Dunke Lagerberg (ex-Blauw Zwart) nam de 2-0 voor zijn rekening. Sportclub Monster was niet in staat om de stand voor de rust een beter aanzien te geven.

In de tweede helft besliste Valken’68 het duel een kwartier voor tijd. Gregor Zalewski gooide het duel op slot en bepaalde de eindstand op 3-0.