4C: ODB en sv Loosduinen winnen ook tweede duel, GSC ESDO–RAS afgelast

ODB en sv Loosduinen voeren momenteel de ranglijst aan in 4C. Beide teams wonnen ook hun tweede wedstrijd, zij het met miniem verschil, 1-0. Zo vroeg in het seizoen al de eerste afgelasting bij GSC ESDO, waar de wedstrijd tegen RAS geen doorgang kon vinden wegen de slechte gesteldheid van het veld.

Tekst: Peter Petit

ODB – HV & CV Quick

Een kickstart dit seizoen voor ODB. Na de 1-6 zege vorige week tegen sv Eramus moest nu Quick (H) er met 1-0 aan geloven.  De eindstand stond reeds in de eerste helft op het scorebord. Matchwinner werd Kadir Narsen, na een assist van Jaimy Dusbaba. Een teleurgestelde Remco de Graaf, hoofdtrainer van Quick: “Tot aan de rust ging de wedstrijd gelijk op, na de rust hebben wij alleen maar op de helft van ODB gespeeld, maar helaas misten we diverse kansen. ODB was in de counter nog één keer gevaarlijk, maar een gelijkspel was meer dan terecht geweest, helaas bleef het 1-0.”

sv Loosduinen – BMT

sv Loosduinen versloeg BMT met het kleinst mogelijke verschil, 1-0, door een doelpunt in de 36e minuut van Nemo Verstraten. In de 75e minuut moest Ronald Paats, voor het derde jaar hoofdtrainer van sv Loosduinen, twee wissels toepassen. De geblesseerden Erdi Cinar en Bart Ruwaard werden vervangen door respectievelijk Jason Molenkamp en Joeri Taal. Deze wissels hadden verder geen invloed op het verloop van de wedstrijd

De wedstrijd tussen GSC ESDO – RAS werd afgelast.