4D: Eerste punt voor Full Speed, Maasdijk met lege handen op eigen veld

Maasdijk moest de winst laten aan streekgenoot VDL en wacht nog op de eerste overwinning. Full Speed speelde knap gelijk tegen kampioenskandidaat Charlois. Quintus speelde een sterk duel tegen BZC Zuiderpark, maar moest genoegen nemen met een gelijkspel.

Maasdijk – VDL

Maasdijk had de overhand, maar VDL kon als eerste scoren dankzij Matthijs Jansen. De thuisploeg van trainer Dennis van den Steen herpakte zich en kwam door een doelpunt van Nikki Krouwer op gelijke hoogte. Vlak voor de pauze kwam VDL opnieuw aan de leiding, Rens de Groot schoot de bal in de touwen: 1-2.

In de tweede helft was De Groot opnieuw trefzeker, waardoor de stand 1-3 werd. Maasdijk kwam nog terug in het duel door een treffer van Roy Rodenburg, maar kwam niet verder dan een 2-3 nederlaag.

Quintus – BZC/Zuiderpark

Elf minuten in de wedstrijd opende Quintus de score dankzij Stijn van der Wel. De ploeg uit Kwintsheul kreeg daarna een wagonlading aan kansen, maar wist die niet te verzilveren. Uiteindelijk kon BZC Zuiderpark het net wel vinden en werd de eindstand 1-1.

Full Speed – sv Charlois

Op Sportpark Kerkpolder deed Full Speed goede zaken tegen het sterke sv Charlois. Gennaro Rosalia schoot de Delftse formatie van trainer Gino Ninaber (foto) naar een 1-0 voorsprong. Nog voor de thee kwamen de Rotterdamse bezoekers op gelijke hoogte. In het tweede bedrijf nam Charlois de leiding (1-2), maar toonde Full Speed veerkracht. Ugur Gunes stelde een punt veilig voor Full Speed: 2-2.