4A: Nipte zege Blauw-Zwart, SEV houdt punt over aan duel met FC Oegstgeest

Voor Stompwijk’92 was er weinig eer te behalen in het duel met SJZ. SEV speelde een duel met twee gezichten tegen FC Oegstgeest en hield er een punt over. Blauw-Zwart boekte een magere zege bij Roodenburg.

SJZ – Stompwijk’92

In Zoeterwoude kon Stompwijk’92 tot aan de rust SJZ bijbenen. De teams gingen aan de thee met een 0-0 stand op het scorebord. In de tweede helft kon alleen SJZ het net twee keer vinden, waardoor Stompwijk’92 met een 2-0 nederlaag de korte thuisreis moest aanvangen.

Roodenburg – Blauw Zwart

De Leidse thuisploeg kreeg afgelopen weekeind met 9-1 klop van Altior, maar hield tegen Blauw-Zwart de schade beperkt. De Wassenaarse ploeg van trainer Remco Torken (foto) won dankzij een doelpunt van Bastiaan Hendriks met 1-0 van Roodenburg.

SEV – FC Oegstgeest

De Leidschendammers kregen in de eerste helft zes 100% kansen, maar gingen aan de thee met een 0-1 achterstand. Namens FC Oegstgeest was Thijs de Roy van Zuydewijn de maker van het doelpunt. In de tweede helft kreeg SEV geen echte kansen, maar kwam wel door een zondagsschot van Fares Douadi toch terecht op 1-1.