5e klasse C: HDV – Quicks Steps gaat niet door bij afwezigheid scheidsrechter

HDV en Quick Steps stonden klaar voor de aftrap, maar konden zich weer omkleden omdat de dienstdoende scheidsrechter niet kwam opdagen. Wanica Star zag wederom een voorsprong veranderen in een verlies. WIK won en poetste de kater van vorige week weg tegen De Ster. HPSV en REMO waren gelijkwaardig aan elkaar, maar HPSV wist net één doelpunt meer te scoren.

Wanica Star – VCS

De wedstrijd tussen Wanica Star en VCS begon voor VCS minder goed, want het kwam op een 2-0 achterstand te staan. Voor rust maakte toch Collin Seintje de 2-1 en bepaalde zo de ruststand. Na de pauze kwam VCS sterker terug en leek wakker geschud. Binnen een kwartier stond het ineens 2-3 en Collin Seintje en Rashidi Gilkes waren de gevierde mannen bij VCS. Even leek het erop dat VCS de 2-3 de winst zou meenemen naar huis, maar toch kwam Wanica Star nog terug: 3-3. Jean Pierre Nociento bepaalde de eindstand toch op 3-4 en werd  zo man of the match.

De Ster – WIK

WIK was de gehele wedstrijd sterker, maar het scoren bleef uit. In de tweede helft kwam tot de verbazing van velen De Ster op een voorsprong. WIK wist dat het nu alles of niets moest spelen. Deze tactiek leek te werken, want aanvoerder Wesley Spaans kon zijn ploeg belonen met een doelpunt: 1-1. Alsof het nog niet genoeg was kwam net voor het einde wederom aanvoerder Wesley Spaans tot scoren en beloonde zijn ploeg met de 1-2 winst.

HPSV – REMO

De wedstrijd in het Zuiderpark was spannend voor rust en de twee teams gingen aan de thee met een 2-1 stand. Voor HPSV was Jaoud el Yakhlifi twee keer trefzeker en voor REMO Taylor Schotte. Na de rust werd de wedstrijd steeds spannender en beide teams scoorden nog twee keer. Mohamed Sahli en Jair dis Santos Freitas voor HPSV en Ramazan Alper en Taylor Schotte troffen doel voor REMO: 4-3.

sv Madestein – RVC Celeritas

Het duel tussen sv Madestein en RVC Celeritas werd bij een 3-2 stand gestaakt met nog vier minuten te spelen. Namens sv Madestein scoorden Furkan Eren, Kubilay Alkac en Redouan Akharraz. Vialli Serbony en Bencho Calliste namen de treffers voor RVC Celeritas voor hun rekening. Haaglanden Voetbal komt zondag verder terug op het staken van dit duel.

HDV – Quick Steps

De wedstrijd tussen HDV en Quick Steps kon niet doorgaan omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen.