5C: Haagse Hout en sv Houtwijk in balans

Trainer Roel Zandbergen (foto) zag zijn ploeg Haagse Hout gelijk spelen tegen sv Houtwijk in een wedstrijd die voor de aanwezige toeschouwers erg spannend was. Semper Altius won van Toofan en nam dus de drie punten mee naar huis.

Tekst: Jay Jay van Toorn

Haagse Hout – sv Houtwijk

Een wedstrijd waar het publiek genoeg had om naar te kijken. In de beginfase waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd. Na een spannende eerste helft met kansen over en weer was het geen verbazing dat de ruststand 0-0 was. Beide ploegen kwamen gretig de kleedkamer uit en wilden de wedstrijd domineren. Door goed keeperswerk aan beide kanten bleven de doelpunten uit. Na negentig minuten werd er afgefloten en konden beide teams wel erkennen dat er terecht geen winnaar was.

Toofan – Semper Altius

In de eerst helft waren beide ploegen in balans en dat bleek ook uit de ruststand van 0-0.  Semper had nog wat goed te maken met Toofan en wist dat dit dus in de tweede helft moest gebeuren. Halverwege de tweede helft kreeg Semper een strafschop mee en Mick van Oorschot maakte geen fout vanaf de stip: 0-1. Niet lang daarna konden de Rijswijkers de voorsprong vergroten. Uit een vrije trap wist Justin Wenkenbach de bal binnen te koppen en zo de voorsprong vergroten: 2-0. Het slotakkoord was voor Badr Zourik, die de winst helemaal veilig stelde door de 0-3 te maken.