5A: Tweede gelijkspel DVC, SVO Buytenpark verslaat DVV Delft

Op sportpark Tanthof Zuid vond een echte derby plaats tussen SEP en DVC met alle emoties die daarbij horen, maar alles bleef wel binnen de perken. Het duel eindigde in een gelijkspel. SVO Buytenpark bond een slordig spelend DVV Delft met 4-1 aan de zegekar.

Tekst: Roland van der Linden      |     Foto’s: Perry Biemans (SportSnap.nl)

SVO Buytenpark – DVV Delft

De Zoetermeerse ploeg van trainer Jasper van Viegen verdedigde goed tegen DVV Delft en bewoog veel voorin. SVO Buytenpark ging dan ook rusten met een 3-0 voorsprong door een prachtig afstandsschot van Mashall Yaghobie en twee goals van Fabian Bruster.

In de tweede helft kwam DVV Delft terug tot 3-1. Emre Oznavruz was scherp in de afwerking voor de bezoekers. Uit een strafschop schoot Mikey Kooke de 4-1 eindstand op het scorebord.

SEP – DVC

DVC miste een aantal kansen in de openingsfase, waarna SEP op voorsprong kwam door een treffer van Marco Blitterswijck. De equipe van Marco Immers herpakte zich en kwam op gelijke hoogte nadat Yannick Willems de bal achter de verdedigers van SEP legde. De bal werd ingeschoten door Martijn Verheij. DVC kwam daarna via een strafschop van Mike Bogers op 1-2, maar de rust werd bereikt met een 2-2 stand op het scorebord. Kevin Franken tekende voor de 2-2. In de tweede helft had DVC moeite om SEP, de ploeg van John de Letter (foto) bij te benen, maar kwam toch op 2-3 door een treffer van Mike Bogers. SEP kwam knap terug in het duel en kon alsnog de 3-3 scoren via Marco Blitterswijck.

(Klik HIER voor meer foto’s van SEP-DVC)