3F: Wilhelmus verliest van Vitesse Delft, DHC aan goede kant van score tegen Duindorp sv

Voor Wilhelmus eindigde het duel met Vitesse Delft in mineur. De Voorburgers moesten een 1-2 nederlaag incasseren. In een doelpuntrijk duel won DHC met klein verschil van Duindorp sv. Laakkwartier zag PGS/VOGEL met drie punten op zak vertrekken.

Tekst: Roland van der Linden      |     Foto’s: Perry Biemans (SportSnap.nl)

Wilhelmus – Vitesse Delft

Op sportpark Westvliet scoorde Vitesse Delft de openingstreffer vlak voor rust uit een strafschop, die volgens Wilhelmus-trainer Cyrille Wismans dubieus was. In de tweede helft verdubbelde Vitesse Delft de score. Noah Saridjojo had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 1-2.

DHC – Duindorp sv

In de eerste helft gaf Duindorp sv het duel volledig weg en ging de pauze in met een 4-1 achterstand. Lorenzo Bois, Quinten van Zweden en Emanuele Urbinati (2x) zetten de thuisploeg van trainer Wim Baggerman op een 4-0 voorsprong. Jamie van den Oever deed iets terug: 4-1. In de tweede helft kwam Duindorp sv helemaal terug in het duel, maar kwam net te kort voor een punt. Jack Morauw (2x) en Nicky Keus scoorden na de doelwisseling nog voor Duindorp sv en Quinten van Zweden voor de Delftenaren, wat een eindstand van 5-4 opleverde.

Laakkwartier – PGS/VOGEL

PGS/VOGEL kwam prima uit de startblokken door een treffer van Nazar Melnyk: 0-1. De bezoekers scoorden voor de tweede keer in de twintigste minuut dankzij Rami Abdelrazak. Met de 0-2 op het scorebord gingen de teams aan de thee. Na de rust kwam PGS/VOGEL met tien man te staan na een tweede gele kaart. In de blessuretijd werd het nog spannend toen Emma Ampiaw Laakkwartier terug in de wedstrijd bracht: 1-2. Kort daarna was het duel gespeeld. Senna van Deene bezorgde PGS/VOGEL een 1-3 overwinning.

(Klik HIER voor meer foto’s van DHC-Duindorp SV)