DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week weer twee TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het kanaal van REGIO TV INFOTHUIS (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 1 oktober 

Haaglanden Voetbal aan tafel

In deze aflevering schuiven aan namens Forum Sport voorzitter Mark van den Honert en Arthur Nederlof, CEO van hoofdsponsor VANAD Groep.

Donderdag 3 oktober

‘Studio ADO’

Een terugblik op de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht met hoofdtrainer Darije Kalezic, een gesprek met één van de spelers, een interview in de Lengend Lounge met oud-speler en trainer André Hoekstra en een gesprek met oud-speler Ronny Goodless, die deze week vanaf het ADO Den Haag-stadion wandelt naar jet stadion van NAC, waar hij ook ooit heeft gespeeld, om geld op te halen voor zijn foundation.

Waar is Regio TV Infothuis te zien?

Regio TV InfoThuis wordt via de kabel digitaal doorgegeven via de kabelnetten van Ziggo, Caiway en Stichting Kabeltelevisie Pijnacker in de plaatsen Delft (Ziggo voorkeuze 34), Den Haag (Ziggo voorkeuze 34), Leidschendam-Voorburg (Ziggo voorkeuze 34), Midden Delfland (Caiway voorkeuze 66), Nootdorp (Ziggo voorkeuze 34),  Pijnacker (SKP voorkeuze 34),  Rijswijk (Ziggo voorkeuze 34),  Wateringse Veld, Wassenaar (Ziggo voorkeuze 34) , Westland (Caiway voorkeuze 66) en Zoetermeer (Ziggo voorkeuze 34).

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

Lees verder