ADO Den Haag haalt nieuwe Commercieel Directeur binnen

ADO Den Haag heeft Martijn van Opstal (foto) aangesteld als de nieuwe Commercieel Directeur. Met zijn jarenlange ervaring en indrukwekkende staat van dienst op het gebied van commerciële en zakelijke ontwikkeling, is Van Opstal klaar om vanaf 1 november de rol over te nemen van de vertrekkende Van den Bosch.

Na acht jaar trouwe dienst gaat Jesper van den Bosch een mooie stap maken bij strategisch partner Looije Verpakkingen. Wij zijn Jesper van den Bosch dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor de club en wensen hem heel veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging!

Advies

De afgelopen twee jaar heeft Van Opstal vanuit zijn eigen onderneming diverse sport- en mediabedrijven geadviseerd op het gebied van commercie en marketing. Daarvoor was hij vanuit zijn rol binnen het directieteam jarenlang verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en partnerships bij Sport1/Ziggo Sport.

‘Mijn club’

Van Opstal kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Als achtjarig jongetje ging ik al met mijn vader mee naar Het Zuiderpark. Het was het ongeslagen kampioensjaar 1985-1986, dus ik viel meteen met mijn neus in de boter. Sindsdien ben ik de club altijd blijven volgen en was ik vaak in het stadion te vinden. Het is dan ook fantastisch dat ik mijn ervaring in de sport- en mediawereld op het gebied van commercie, marketing, partnerships en communicatie mag inzetten voor mijn club ADO Den Haag. De club heeft enorm veel commerciële potentie en ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s, Haagse ondernemers en bedrijven uit de regio te bouwen aan een mooie toekomst voor Onze Trots.”

Hoger niveau

Algemeen Directeur Natascha van Grinsven-Admiraal is heel blij met de komst van Van Opstal: ”Het kunnen aantrekken van Martijn was voor de club een absolute buitenkans. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise in de sportwereld zijn we ervan overtuigd dat hij de club op alle commerciële afdelingen naar een hoger niveau kan tillen. Zijn bevlogenheid en absolute voorliefde voor ADO Den Haag zullen hem daarbij zeker helpen. Hij zal zich volledig richten op het verder uitbouwen van commerciële successen en het versterken van de relaties met zowel bestaande als nieuwe partners. Daarnaast zullen de managers Marketing & Media, MVO en Hospitality & Events onder zijn bezielende leiding vallen.”

(Bron & foto: ADO Den Haag)

Lees verder