Vandaag veel oud-spelers te gast bij Laakkwartier

Laakkwartier speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen MVV’27 uit Maasland. Deze dag zal mede in het teken staan van een bijeenkomst van oud-spelers, trainers en begeleiding van het eerste elftal, ongeacht welk seizoen.

Vanaf ongeveer 13.00 uur is er een samenzijn met een hapje en drankje waarna om 15.00 uur naar de wedstrijd van het huidige Laakkwartier gekeken kan worden. Ook tijdens en na de wedstrijd is er natuurlijk ruimte om onder het genot van een hapje en drankje herinneringen aan mooie tijden op te halen.

Aanwezigen

Aan de oproep is volop gehoor gegeven. De volgende oud-spelers/trainers/begeleiders hebben zich al gemeld bij de organisatie: Remco Innemee, Rene van der Berg, Stefan Dijkhuizen, Frans de Canne, Marcel Kabelaar, George Zevenbergen, John Krassenburg, Henk Venneman, Willem de Ruiter, Frans Kobossen, Ron Jansen, Kees van der Hoorn, Marcel van der Klugt, Ed Croque, Ronald Velders, Henk Kusters, Leo Schellevis, Giovanni Linnenbank, Dick van der Meer, Roland Veugelers, René Pas, Bram Poons, Kees Kramer, Henk Noordam, Rob Orie, Jaap de Haan, John Spitsbaard, Ruud Spitsbaard, Hans Nulle, Wim van der Burg, Piet Noordam en Wim Koster.

Lees verder