O23 3E: FC ’s-Gravenzande en sv Den Hoorn boeken vijfde zege op rij

De strijd om de titel lijkt voorlopig een tweestrijd tussen FC ’s-Gravenzande en sv Den Hoorn. De eerste ploeg won eenvoudig van Laakkwartier. sv Den Hoorn won op eigen veld van Kethel Spaland. Beide teams hebben nu vijftien punten.

sv Den Hoorn O23 – Kethel Spaland O23

Op eigen veld was het team van trainer Haroon Ahmad ook in haar vijfde duel aan de winnende hand. sv Den Hoorn O23 kwam na een half uur spelen op 1-0 door een treffer van Joesrie Zoelali. Na een snelle gelijkmaker nam de thuisploeg opnieuw de leiding dankzij Felix Nijman. Een eigen doelpunt van Kethel Spaland betekende de 3-1 na de rust. Na een treffer van de Schiedammers in het juiste doel bepaalde Efe Turkoglu de eindstand op 4-2.

Laakkwartier O23 – FC ‘s Gravenzande O23

FC ’s-Gravenzande ging de rust in met een 0-1 voorsprong door een treffer van Tim Rolff. Laakkwartier kwam daarna nog wel op gelijke hoogte, maar zag na de thee het duel binnen tien minuten beslist worden. Na een treffer van Emilio Veugeler in de 52e minuut voerden Wout van Gaalen en opnieuw Veugeler de score binnen vier minuten op naar 1-4. Uiteindelijk zorgde Sem Lansbergen voor een 1-5 eindstand voor de ploeg van trainer Max Voskamp (foto).