TOGB-trainer Jonathan Jonk: “We zijn collectief gegroeid”

TOGB pakte in de derde Divisie afgelopen zaterdag een overtuigende 4-0 overwinning op ASWH, vorig seizoen de kampioen van de Vierde Divisie. ‘Verdiend’, noemde TOGB-trainer Jonathan Jonk (foto) – logisch – de winst van zijn ploeg.

Tekst: Ron Fruining

“We hebben in deze wedstrijd laten zien hoe wij als collectief gegroeid zijn. Geduldig en geconcentreerd werden de gemaakte afspraken uitgevoerd. Niemand verzaakte en dat is een groot compliment aan de groep”, blies Jonk na afloop de loftrompet over zijn team.

Groeien

“We hebben bovendien de vierde keer de nul gehouden, maar ik zie toch ook nog genoeg punten waar we kunnen groeien”, gaat de oefenmeester verder. “Zeker drie 100% kansen maken we niet af en dat is jammer voor het publiek. De spelers willen ook iedere wedstrijd beter worden en dat is voor ons als staf heel fijn om te weten. We gaan nu de focus op de volgende wedstrijd leggen. Volgende week treffen we de derde Zeeuwse tegenstander en willen we na een gelijkspel tegen Goes en een nederlaag tegen Hoek, nu de drie punten pakken tegen Kloetinge.”

Lees verder