Goed ingevoerde transferjournalist Mounir Boualin: “Sem Steijn ligt intern goed bij PSV”

Landskampioen PSV heeft haar ogen laten vallen op Sem Steijn (foto). Dat beweert althans transferjournalist Mounir Boualin van Soccernews.

Tekst: Peter Petit

Volgens Boualin ligt de Hagenaar intern goed bij PSV, maar is de komst van Steijn naar Eindhoven op dit moment niet aan de orde, omdat het al over vier spelers voor de positie op ‘tien’  beschikt.

“Ze hebben Tillmann, Saibari, Til en Babadi, maar mocht er in de winter of in de zomer één van deze spelers vertrekken, dan sluit ik niet uit dat PSV bij Steijn uit gaat komen”, aldus Boualin in ‘Pinchhitters de Podcast’.

Ronald Koeman

De oud-speler van ADO Den Haag kwam maandagmiddag in Zeist ook nog ter sprake tijdens de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman voorafgaand aan de komende interlands tegen Hongarije en Duitsland. Koeman noemde de huidige topscorer van FC Twente een ‘smaakmaker’, maar koos er uiteindelijk toch voor om Guus Til – en dus niet Steijn – op te roepen als vervanger voor de wegens fysiek ongemak niet beschikbare Juventus-speler Teun Koopmeiners.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder