Verkeersdrukte verwacht op A13, andere entree Concordia en DVC

De A13 van knooppunt Ypenburg tot Delft-Zuid is dicht in dit weekend dicht. Houd rekening met tien tot dertig minuten extra reistijd. Concordia en DVC zijn in verband met werkzaamheden de komende weken niet via de eigen ingang bereikbaar. Er is een omleidingsroute ingesteld via het terrein van DHL.

Afsluitingen A13

Afsluiting A13 is in het weekend afgesloten tussen knooppunt Ypenburg vanaf Den Haag tot Delft-Zuid (afrit 10) richting Rotterdam. Van vrijdag 11 oktober 22.00 tot en met maandag 14 oktober 2024 05.00 uur. Let op: Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A4 en A20 en de N470. Bij grote drukte verwijzen via de informatiepanelen langs de weg naar andere routes. Oprit Delft-zuid richting Rotterdam is gewoon beschikbaar voor het verkeer.

DHL ook tijdelijke ingang voor Concordia en DVC

Op de Brasserskade staan borden met “looproute DVC en Concordia” die bezoekers via DHL naar Concordia en DVC terrein leiden. Na verwachting zal dit vooral op zaterdagen voor grote drukte gaan zorgen op de parkeerstrook en het sportpark. De clubs plaatsen dranghekken om ongelukken door fietsende en brommende passanten te voorkomen. Een ieder wordt gevraagd om met respect en voorzichtigheid met deze situatie om te gaan. Deze duurt naar verwachting tot begin november.

Lees verder