O21/4B-O23/1A: Westlandia O21 hard onderuit, HBS wint burenstrijd van Quick

In de vierde divisie van de O21-competitie moest Westlandia een flinke nederlaag incasseren in het duel met Fortuna Sittard. HBS O23 boekte een fraaie overwinning op Quick O23. TOGB kwam er niet aan te pas tegen Katwijk.

O21 4e divisie B

Westlandia O21 – Fortuna Sittard O21

Op Sportpark De Hoge Bomen nam de thuisploeg nog wel een 1-0 voorsprong tegen Fortuna Sittard. Na de 1-0 van Björn Balzer kregen de Limburgers vlak voor rust een makkelijk gegeven strafschop en gingen met een 1-1 stand de rust in.

In de tweede helft kreeg Westlandia na een kwartier in korte tijd drie treffers om de oren en kon zich niet meer herpakken. De score liep op naar een 1-6 eindstand.

O23 1e divisie A

HBS O23 – Quick (H) O23

Op Craeyenhout stond de interessante derby tussen de Kraaien en de Haantjes op het programma. Beide ploegen draaien goed mee in de competitie op gepaste afstand van koploper Katwijk. In de eerste helft nam HBS de leiding in het duel door een treffer van Kai van Heusden.

Na de thee kon de bezoekende ploeg van trainer Laurens Wittmaekers (foto) de achterstand niet meer ongedaan maken. Uit een strafschop schoot Juan Sebastian Navia Romero de 2-0 binnen. Quick eindigde het duel met tien man op het veld na een rode kaart voor Jayden Blewanus.

TOGB O23 – Katwijk O23

Op eigen veld kon TOGB geen potten breken in het duel met Katwijk. De thuisploeg werd met 0-3 verslagen.