Vrouwen 2A/2B: DSVP ziet VVAC in extra tijd langszij komen, SEP klopt FC Maense

In 2A ondervindt ADO Den Haag 2 meer tegenstand dan vorig jaar in de derde klasse. Toch waren de Haagse vrouwen tegen Foreholte weer aan de winnende hand. Ook SEP liet in 2B een victorie noteren. DSVP dacht ook drie punten binnen te slepen, maar zag VVAC toch nog met een punt vertrekken.

2e klasse A

ADO Den Haag VR2 – Foreholte VR

In Den Haag opende Famke Krijger na iets meer dan een half uren spelen de score voor de thuisploeg. Vlak voor rust kwam Foreholte langszij dankzij Denis Postma. Kort na de hervatting viel de 2-1. Nu was Senna in ’t Veld trefzeker voor ADO Den Haag 2. In de 82e minuut leek het duel beslist nadat Diya Poedai voor de 3-1 zorgde. In blessuretijd werd het nog even spannend. Zoë Kortekaas zorgde voor de 3-2, maar daarna had de thuisploeg het laatste woord: 4-2.

2e klasse B

DSVP VR – VVAC VR

In de eerste helft konden de keepsters hun doel schoon houden, waardoor de rust werd bereikt met een 0-0 stand op het scorebord. Tien minuten na de rust opende Isa Krom de score namens de thuisploeg uit een bal van Geena Toussaint. De 1-0 voorsprong voor DSVP bleef lang op het bord staan. In de blessuretijd kwam VVAC uit een afstandsschot toch nog op 1-1.

SEP VR – FC Maense VR

SEP heeft een punt achterstand op koploper VVOR na een nipte overwinning op FC Maense. De enige treffer van het duel werd in de tweede helft gescoord. Chelsea Disseldorp scoorde namens de ploeg van trainer Gragory Dasburg (foto).