Succesvolle ‘rode draadjeugdtrainerscursus’ bij Die Haghe

Bij Die Haghe zijn de jeugdtrainers geschoold door Mark de Horn ( Hoofd Jeugd Opleiding) in het toepassen van het ‘Rode Draad Leerplan’.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de vertaling van het ‘Rode Draad Leerplan’.

Praktijkgericht

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet spraken aan. De beleidsbepalers van Die Haghe hebben bewust voor het ‘Rode Draad Leerplan’ gekozen omdat deze collectieve structuur de totale jeugdopleiding op een hoger peil brengt. Doelstelling van Die Haghe is om uit te groeien tot een verenigingsbrede jeugdopleiding, waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers.

Perspectief

Dankzij deze professionele ondersteuning is Die Haghe hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding. Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor Die Haghe om haar doelen te realiseren.

 

Lees verder