ADO Den Haag-speler Lee Bonis maakt debuut in team Noord-Ierland

Tijdens deze interlandbreak zijn vier spelers van ADO Den Haag actief voor hun nationale ploegen: Lee Bonis voor Noord-Ierland, Kilian Nikiema voor Burkina Faso, Sekou Sylla voor Guinee, en Silvinho Esajas voor Suriname.

De eerste wedstrijden tijdens deze break zijn inmiddels gespeeld, waarin alleen Lee Bonis minuten heeft gemaakt. De overige drie internationals bleven aan de kant tijdens de wedstrijden van hun teams.

Lee Bonis maakte zijn debuut voor Noord-Ierland in de interland tegen Wit-Rusland. Hij viel in de 76e minuut in, maar kon het verschil niet maken in een wedstrijd die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Noord-Ierland speelt dinsdag tegen Bulgarije in een volgende interland.

Lee Bonis

Doelman Kilian Nikiema (Burkina Faso) kwam niet in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Burundi. Vandaag staat op het programma Burundi-Burkina Faso (18.00 uur in Abidjan, Ivoorkust).

Sekou Sylla kwam niet in actie voor Guinee in de thuiswedstrijd tegen Ethiopië, die met 4-1 werd gewonnen. Dinsdag wordt gespeeld om 21.00 uur in Abidjan (Ivoorkust) het duel) Ethiopië-Guinee.

Ook Silvinho Esajas hield de bank warm tijdens het duel van Suriname tegen Costa Rica, dat in een 1-1 gelijkspel eindigde. Het tweede duel in de Concacaf Nations League van Suriname is woensdag in Paramaribo tegen Guyana.