Pim van der Hoorn nieuwe trainer Excelsior Maassluis O21

Excelsior Maassluis heeft Pim van der Hoorn (foto) vastgelegd per direct als de nieuwe trainer van het Onder 21-team. Van der Hoorn neemt daarmee het stokje over van Cesco Agterberg en Dick Tol, die onlangs zijn doorgeschoven naar het eerste elftal.

Pim van der Hoorn heeft een rijke ervaring opgebouwd als hoofdtrainer bij verschillende clubs in de regio, maar werkte in het verleden ook als jeugdtrainer. Met zijn jarenlange ervaring onder andere Lyra, HVC’10, sv Den Hoorn en sv Honselersdijk heeft hij bewezen over de kwaliteiten te beschikken om jonge talenten te begeleiden in hun ontwikkeling. Zijn vermogen om een brug te slaan tussen jeugdopleiding en seniorenvoetbal maakt hem voor Excelsior Maassluis de perfecte kandidaat voor deze belangrijke rol.

Bijdrage

Zelf zegt Van der Hoorn over zijn nieuwe functie op de clubsite van Excelsior Maassluis: “Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de talentvolle groep van Onder 21 en een belangrijke bijdrage te leveren aan hun stap richting het eerste elftal.” Afgelopen zaterdag maakte Van der Hoorn zijn debuut bij de O21 met een 3-1 overwinning op de talenten van Alphense Boys.

 

Lees verder