Woensdag loting Haaglanden Voetbal Toernooi

Komende woensdag (16 oktober) vindt in het Sir Winston Partycentrum in Rijswijk (Kessler Park 30/hoek Lange Kleiweg) bij hoofdsponsor Sir Winston de loting plaats voor het Haaglanden Voetbal Toernooi 2024-2025.

De loting wordt verricht door oud-speler en trainer Martin Jol en door de huidige hoofdtrainer van ADO Den Haag Darije Kalezic. De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma gaat starten om 20.00 uur.

Uiteraard een introductie – voor zover nodig – van onze hoofdpersonen, die de loting gaan verrichten. Op de rol staan de loting voor de eerste én tweede ronde van de strijd om de Sir Winston Cup (divisie t/m tweede klasse) en de loting voor de eerste en tweede ronde van de strijd om de Halve Maan Cup (3e t/m 5e klasse). Ook is de loting voor de O23 Cup.

Meer deelnemende clubs

De sleet zit er duidelijk nog niet in. Tot ons genoegen hebben zich meer standaardteams dan vorig seizoen ingeschreven, ruim zestig, om precies te zijn 64, voor de beide cups en dertig voor de O23-Cup. Voor de jeugdteams (jongens en meisjes) en vrouwen vindt de loting in een later stadium plaats.

Finaledag

De eerste ronde voor de Sir Winston en Halve Maan Cup wordt nog dit kalenderjaar afgewerkt. De finaledag van dit toernooi is op zaterdag 14 juni op het complex van RKAVV, Kastelenring in Leidschendam.

Uiteraard op deze avond ook aandacht voor onze co-sponsor Trainingskampen.nl, dat jaarlijks voor veel clubs een volledig verzorgd trainingskamp regelt. Ook Haaglanden Voetbal volgt de clubs, die via Trainingskampen.nl hun trip laten verzorgen, op de voet.

Aanwezigheid op loting

Voor deze loting, een jaarlijkse gezellige voetbalreünie, hebben zich al zo’n honderd personen van clubs (bestuurders, trainers, leiders, etc.) aangemeld en zijn ook gasten en sponsoren van Haaglanden Voetbal aanwezig. Heb jij je nog niet aangemeld, doen dit dan alsnog via: toernooi@haaglandenvoetbal.nl Ook trainers en hun technische staf (velen hebben zich al aangemeld) zijn welkom. Mooie gelegenheid om collega’s weer eens buiten de wedstrijden om te ontmoeten. Heeft uw club zich nog niet aangemeld, doe het dan alsnog! Tot woensdag 19.30 uur in het Sir Winston Leisure Center.

Lees verder