KNVB Coaching Girls workshop bij DSVP

Op 18 november vindt een Coaching Girls workshop van de KNVB plaats bij DSVP op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Train of coach jij een meisjesteam? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Om trainers en coaches van meiden te ondersteunen in het toepassen van de informatie uit de Coaching Girls-module, worden door het gehele land workshops georganiseerd, speciaal voor deze trainers en coaches. De workshop over de Coaching Girls-module is waardevol voor trainers van junioren meidenteams en gemengde teams (O13 tot O20) en voor hoofdopleiders, die deze trainers begeleiden.

Toepassen module

Tijdens de workshop wordt stil gestaan bij de lancering van de Coaching Girls-module en worden de deelnemers geïnspireerd elkaar over het begeleiden en opleiden van meiden binnen verenigingen en het toepassen van de module. Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat meiden goede trainingen en wedstrijden aangeboden krijgen, zich daarbij gezien, gehoord en thuis voelen op de vereniging en behouden blijven voor het voetbal. Samen wordt besproken hoe de trainers de meiden optimaal kunnen laten ontwikkelen, welke uitdagingen en kansen er zijn en wat ervoor nodig is om zowel de meiden als het kader met plezier te laten blijven voetballen en coachen.

Klik HIER voor meer informatie.

Lees verder