Ricardo Kishna: ,,Zo snel mogelijk weer terugkeren waar we thuishoren”

Ricardo Kishna (op de foto met technisch-manager Daryl Janmaat) is officieel terug bij ADO Den Haag. Vanmiddag tekende de Hagenaar op het complex in Rijswijk na de training een nieuw contract, dat hem in ieder geval voor één seizoen, plus een optie voor een extra seizoen, aan de club verbindt.

Afgelopen zomer liep het contract van Kishna bij ADO Den Haag af en was zijn wens om nog een keer in het buitenland aan de slag te gaan. De juiste club voor hem kwam niet voorbij. De laatste weken was hij alweer in training bij ADO Den Haag en speelde één helft mee vorige week in het oefenduel tegen FC Groningen.

Thuiskomen

Kishna op de website van de club: ,,Vanaf het moment dat ik hier het veld weer opstapte een paar weken geleden voelde het als thuiskomen. De afgelopen tijd hebben we heel goed kunnen trainen met de groep en was het fijn om weer in een wedstrijd minuten te maken in het vertrouwde geel en groen. Ik kan niet wachten om dit team te helpen en zoveel mogelijk goede resultaten te halen zodat we zo snel mogelijk weer terug keren waar we thuishoren. Ik ben fit en ik kijk er erg naar uit om met deze groep te gaan strijden voor onze doelstelling.”

Kwaliteitsimpuls

Ook technisch manager steekt niet onder stoelen of banken blij te zijn met de (terug)komst van Kishna. ,,We hoeven denk ik niet uit te leggen wat de kwaliteiten van Ricardo zijn en wat zijn band is met de club. Afgelopen weken heeft hij met ons mee getraind en minuten gemaakt in het oefenduel tegen FC Groningen vorige week. We hebben er geen geheim van gemaakt dat we hem weer graag terug zouden verwelkomen bij ADO”, laat hij weten op het digitale huis van de club. ,,Met het contracteren van Ricardo geven we onze selectie een kwaliteitsimpuls en daarnaast kan hij ook met zijn ervaring het nodige toevoegen aan het team. We zijn heel blij om Ricardo er weer bij te hebben.”

(Foto ADO Media/Angelo Blankespoor)

Lees verder