Sfeervolle presentatie biografie Willem van Zuilen

Woensdagavond 28 september is de biografie van de vermaarde (nu ex-)voetbalverslaggever Willem van Zuilen officieel ten doop gehouden in de drukbezochte ReadShop in Willems woonplaats Rijnsburg.

Daar reikte ‘De Stem van West’ de eerste exemplaren uit aan personen die in zijn leven een belangrijke rol hebben gespeeld: Herman Nanninga (Omroep West), John Blok (huidige trainer van Scheveningen en daarvóór vele jaren prominente speler van de club), Arie Lagendijk (vele jaren trainer bij diverse Bollenstreekclubs) en Huug Ouwehand (eerst teammanager en nu persvoorlichter bij vv Katwijk).


Willem van Zuilen zelf aan het woord met op de achtergrond vanaf links: Huug Ouwehand, Herman Nanninga, John Blok, Arie Lagendijk, Willems zoon Rob (onder meer bekend als schrijver van Mart Hoogkamers hit Ik Wil Zwemmen (In Bacardi Lemon) en Willem zelf.

KOM ER MAAR IN, WILLEM!     

zoals het boek heet, staan schitterende verhalen en komen honderden namen uit zijn 35 jaar geduurd hebbende rijke journalistieke carrière én persoonlijke leven voorbij. Het boek dat lekker leesbaar is, is geschreven door voetbalchroniqueur Martin van Zaanen en kost 20,- euro en is behalve in de ReadShop van Rijnsburg ook te bestellen via de uitgeverij:     www.nscboeken.nl


Willems boek op de leestafel te midden van andere sportieve helden.

Bij de kopfoto: Herman Nanninga spreekt Willem van Zuilen toe over hun onderlinge warme band en Willems imposante carrière.

 

Lees verder