Warming-up zaterdag 3B | Aardige clash tussen sv Houtwijk en Duindorp SV

KMD (6-3 winst bij SV Zuid West DH) en sv Houtwijk (7-2 winst bij sv Madestein) zijn in de derde klasse B uitstekend van start gegaan. Het gedegradeerde Te Werve won ook (1-3 bij MVV’27).

Tekst: Hans Kulk

Wie er in deze poule aan het eind van het seizoen kampioen is geworden, valt op voorhand niet te voorspellen. Wordt het Te Werve of sv Houtwijk of misschien wel Sportclub Monster? sv Houtwijk is zaterdag gastheer voor het Scheveningse Duindorp SV. Richard Douw versus Martin Abbenhuis (foto) en niet te vergeten (Danny) Fens versus (Franceso) Fens. Wie van de broertjes Fens maakt na negentig minuten een overwinningsdansje?

Verburch ontvangt in Poeldijk sv Madestein. In Wateringen komt Laakkwartier bij KMD op bezoek, terwijl LYRA in De Lier MVV’27 verwelkomt.

Titelkandidaat Sportclub Monster, dat afgelopen weekend gelijkspeelde tegen Duindorp SV (2-2), speelt thuis tegen Schipluiden. Tenslotte hopen Huib van Oostrom Soede en consorten met Te Werve, in Rijswijk, de tweede overwinning van het seizoen te behalen. Maar dan moet er wel van sv Zuid West DH worden gewonnen.

Lees verder