Warming-up zaterdag 2E | Westlandse derby tussen HVC’10 en Westlandia

De eerste speelronde in de zaterdag 2e klasse E zit erop. FC Skillz pakte de eerste drie punten tegen Vitesse Delft en SVC’08 ging verassend met tien man langs Westlandia. Voor speelronde twee staan er weer mooie wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Concordia begon de competitie slecht met een 0-3 nederlaag in Delft tegen CWO. Voor de mannen van trainer Wesley Zandstra staat een uitwedstrijd te wachten tegen VFC, dat gelijk speelde tegen Berkel. Full Speed begon overtuigend aan de competitie met een 0-4 overwinning op CION. De Delftenaren zullen met een goed gevoel zaterdag beginnen aan een thuiswedstrijd Tegen CVV Berkel.

Eerste punten

De derde ploeg uit Delft in deze competitie, Vitesse Delft, hoopt in speelronde twee de eerste punten te pakken. Het ging in eigen huis onderuit tegen het goed begonnen FC SKillz. SVC’08 is de volgende tegenstander van de Delftenaren. De ploeg van Oussama Bekkaoui, FC Skillz, mag na de eerste overwinning het gaan opnemen tegen HMSH. Deze wedstrijd is deze week bij Haaglanden Voetbal TV ‘Wedstrijd van de Week.

Goed gevoel

Tegenstander HMSH heeft geen goede start van de competitie beleefd. De formatie van trainer Winston Faerber ging in eigen huis onderuit tegen RKDEO. De mannen uit Nootdorp mogen dus met een goed gevoel aantreden in eigen huis tegen het Vlaardingse CION van trainer Ricky van den Bergh. In Hoek van Holland vindt dit weekend een absolute derby plaats tussen HVC’10 en Westlandia. Beide ploegen begonnen niet overtuigend aan de eerste speelronde. Thuisploeg HVC’10 van trainer Piet Boon (foto) moest genoeg nemen met een punt tegen Wilhelmus en Westlandia ging onderuit tegen SVC’08. Het belooft een spannende derby te worden met veel toeschouwers en een gezellige derde helft.

Tot slot Wilhelmus. De Voorburgers mogen na een gelijkspel tegen HVC’10 nu op bezoek bij CWO. De tegenstander van Wilhelmus begon de competitie goed met een uitzege bij Concordia.

 

 

 

Lees verder