Warming-up 4e Divisie (zon) | Ekrem Kahya (HBS): ,,Alle spelers inzetbaar”

HBS liet een week terug op eigen veld een lelijke steek vallen door nipt te verliezen van Purmersteijn. Met lege handen staan is niet leuk, maar trainer Ekrem Kahya (foto) zal er niet al te lang van wakker liggen, hij kijkt alweer vooruit naar het duel van zondag tegen Alphense Boys uit.

Tekst: Ton Beije

Toch blijft de vraag hoe het tegen Purmersteijn ineens mis kon gaan. Kahya: ,,Na de wedstrijd en zeker na het zien van de beelden namen we gewoonweg te weinig initiatief om Purmersteijn terug te dringen, in een hoger tempo. Nu nodigden we ze eigenlijk uit om te doen waar ze voor kwamen. Dus zullen we ons moeten verbeteren in balbezit.”

Hard

De nederlaag kwam hard aan binnen de groep, maar het vizier ging al snel op Alphense Boys. ,,Natuurlijk komt er wel wat binnen en baal je ontzettend, maar vergeet niet dat we nog helemaal niet hadden verloren dit seizoen. Maar de ploeg is heel sterk om hiervan op te staan en zondag staat er weer een belangrijke pot voor de deur om deze te doen vergeten”, aldus Ekrem Kahya.

Pijn

Alphense Boys is voor de HBS-trainer niet echt een bekende ploeg. Hij: ,,Eerlijk gezegd ken ik ze niet heel goed. Ze zullen een goede ploeg hebben in een bepaalde formatie en ook zij zullen kijken waar ze ons pijn kunnen doen. Aan ons om ons hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.” Toch mag HBS niet verliezen in Alphen aan den Rijn om de aansluiting te houden. Kahya: ,,Mogen, mogen, we zijn pas vijf wedstrijden onderweg en hebben gewoon een prima start gemaakt en we zijn nog lang niet op waar we naartoe willen met het team. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd en willen natuurlijk elke week winnen.”

Stappen

Alphense Boys heeft al veertien treffers tegen, er liggen dus aanvallend mogelijkheden voor de Kraaien. ,,Aantallen doelpunten voor en tegen zegt me op dit moment niet zoveel”, bekent Kahya, ,,omdat ik niet weet hoe ze zijn gevallen, maar wij kunnen aanvallend zeker nog stappen maken en zijn daar ook hard mee bezig.”

HBS gaat met een fitte selectie richting Alphen aan den Rijn. Kahya: ,,Alle spelers zijn inzetbaar en we  gaan er met zijn allen alles aan doen om de drie punten mee naar Den Haag te nemen.”

 

Lees verder