Zaterdag 2E | Full Speed wint ook haar tweede duel

Frank Verhaar kon ook deze zaterdagavond gezellig met zijn vrouw op de bank zitten. Zijn ploeg Full Speed won namelijk ook haar tweede duel in de tweede klasse E. In Delft zegevierden de withemden nipt over Berkel: 1-0.

Tekst: Hans Kulk

De competitie is voor de Delftenaren uitstekend begonnen. Zes punten uit twee duels en gezamenlijk aan kop met CWO en SVC’08. De ploeg van Frank Verhaar scoorde in deze twee duels al vijfmaal en hoefde nog geen tegentreffer te incasseren.

Cadeau kreeg Full Speed het overigens niet van de ploeg uit Berkel. De doelpunten waren dan ook schaars op sportpark Kerkpolder, de thuisbasis van de withemden. Trainer Verhaar zag in de tweede helft alleen zijn ‘pupil’ Lucas van den Kolk scoren, maar deze treffer bleek uiteindelijk wél het enige doelpunt van deze wedstrijd te zijn.

Een smetje op het verder sportieve duel was een rode kaart voor de bezoekers. Maar dat kon de thuisploeg uiteindelijk niet boeien. De tweede winst op rij was een feit.

Komend weekend wacht het Delftse onderonsje met Concordia, dat zaterdagavond verrassend van VFC won (2-3). Blijft Verhaar met zijn ploeg ongeslagen of brengt zijn collega Wesley Zandstra hem sportief ‘ten val’? Het duel aan de Brasserskade begint zaterdagmiddag om 16.00 uur.

Klik HIER voor meer foto’s van Full Speed-Berkel

Lees verder