O23 Divisie 3 | VELO langs concurrent Graaf Willem II VAC, winst voor TAC’90

VELO en Graaf Willem II VAC waren in 3C nog zonder puntverlies voorafgaand aan hun onderlinge duel. De Wateringers sloten het duel af als winnaar. Het duel tussen sv Den Hoorn en FC Boshuizen haalde het einde niet. Wilhelmus versloeg nipt Zuid West DH. In 3D verloor DSVP van VOC.

3e divisie C

VELO – Graaf Willem II/VAC

VELO en Graaf Willem II VAC  waren aan elkaar gewaagd. De makkelijk scorende Wateringers namen in de eerste helft de leiding door een treffer van Lars van Winden. Na de doelwisseling probeerde Graaf Willem II VAC op gelijke hoogte te komen, maar VELO hield stand en kwam zelfs op 2-0 door een treffer van Joran ter Schiphorst. De thuisploeg van trainer Christiaan van Dam (foto) nam daarna gas terug, waardoor de bezoekers beter in de wedstrijd kwamen zonder gevaarlijk te worden. Ook een strafschop werd gemist, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-0 en VELO zonder puntverlies de ranglijst aanvoert.

sv Den Hoorn – FC Boshuizen

Het ongelijke duel tussen sv Den Hoorn en FC Boshuizen werd na 28 minuten gestaakt. De arbiter constateerde dat drie spelers van de Leidse ploeg geen scheenbeschermers droegen en besloot het duel te staken. sv Den Hoorn stond al met 5-0 voor door treffers van Robert de Graaf, Dave Koene (2x) en Nuno Laguna Burgos. FC Boshuizen scoorde ook nog een keer in eigen doel.

Wilhelmus – Zuid West DH

Wilhelmus O23 had in de eerste helft het betere van het spel tegen Zuid West DH en kreeg in het eerste kwartier twee goede kansen. De grootse mogelijkheid was voor de bezoekers, maar die konden doelman Tom Ebens niet passeren vanaf elf meter. Na rust ging Wilhelmus opnieuw op zoek naar de overwinning. Die werd gevonden nadat Yannick Willems een kwartier voor tijd een strafschop wist benutten: 1-0.

SVC’08 – TAC’90

TAC’90 domineerde het middenveld tegen SVC’08 en kwam door een goede steekpass halverwege de eerste helft op 0-1 door een treffer van Jabrane El Youssefi. Een aanval van de linkerkant van Giacomo Smeraldo leverde SVC’08 de gelijkmaker op. Artur Tomasjan tikte de bal binnen: 1-1. In de tweede helft ging het gelijk op, maar er waren weinig kansen te noteren. Een effectief TAC’90 trok het duel toch naar zich toe door doelpunten van Jabrane El Youssefi en Daniel Cortes.

O23 3e divisie D

VOC – DSVP

DSVP wacht nog steeds op de eerste overwinning. De club uit Pijnacker ging in het uitduel bij VOC met 2-1 onderuit. Dorpsgenoot OLIVEO kwam niet op voor het uitduel bij Nieuwerkerk.