O21 Divisie 3 en 4 | Excelsior Maassluis blijft goed presteren, Westlandia onderuit

In de Derde Divisie draait Excelsior Maaassluis goed mee met de bovenste ploegen. Nu werd het uitduel bij AFC in winst omgezet. Voor Westlandia is het leven in de Vierde Divisie nog steeds lastig na een nederlaag tegen De Treffers.

Tekst: Roland van der Linden        |   Foto: Mischa Keemink (WaterwegSport.nl)

3e divisie A

In Amsterdam boekte Excelsior Maassluis haar derde overwinning in vier duels. Het team van trainer Steye Jacobs (foto) pakte een 0-1 overwinning op AFC. Juan Lorenzo Morino scoorde op aangeven van Rens de Vreede de enige treffer van de wedstrijd.

4e divisie B

Westlandia stond in Groesbeek bij rust met 1-0 achter tegen De Treffers. Na de thee kon Westlandia het tij niet meer keren en verloor met 2-1. Leonard Pauws scoorde voor de Naaldwijkers. Westlandia gaf te makkelijk doelpunten weg. De strafschop tegen was onterecht volgens trainer Corné van Doorn. In de tweede helft was Westlandia de betere ploeg. Drie inzetten eindigden op de paal, waardoor de derde nederlaag een feit werd.