Zondag 3D | Voorschoten’97 en SVH pakken volle buit

Na de tweede speelronde is Taurus nog steeds puntloos. Nu werd bij FC Aalsmeer een dikke nederlaag geleden. Voorschoten’97 won op eigen veld van APWC en SVH troefde PVC af.

Tekst: Roland van der Linden       |      Foto’s: Aad van der Knaap

Voorschoten’97 – APWC

Voorschoten’97 had het de eerste helft lastig tegen het beweeglijke en technische APWC en had vooral kansen in de omschakeling. Niet alles lukte omdat er gehaast werd gespeeld, maar in de 25e minuut was het eindelijk raak. Bennie Hoogewoning schoot met links vanaf afstand hard in de linkerhoek: 0-1. Deze stand bleef tot aan de rust op het bord staan. In de tweede helft deed trainer Denis Luhulima een kleine omzetting en na een kwartier spelen kwam de 2-0 op het bord door een treffer van Jordy van Wijngaarden. De uitslag had hoger kunnen uitvallen, maar meer treffers bleven uit. AWPC schoot in de slotfase nog wel de bal op de paal: 2-0.

SVH – PVC

SVH speelde opnieuw een doelpuntrijk duel. Vorige week ging het duel tegen HOV/DJSCR nog met 4-3 verloren. Ook nu was 4-3 de uitslag van de wedstrijd, maar was het thuisspelende SVH de winnaar van het duel met PVC.

Wesley Schouten had een productieve middag voor de formatie van trainer Tom Hesselink. Hij nam drie van de vier treffers voor zijn rekening. Joni Mateus kon ook zijn doelpuntje meepikken. SVH klom door de zege naar de zevende positie.

FC Aalsmeer – Taurus

Taurus kon geen potten breken in de strijd tegen FC Aalsmeer. Het uitduel ging met maar liefst 5-1 verloren. Een meer dan terechte nederlaag voor de club uit Delft tegen de opponent, die voetballend niet eens zoveel beter was. De inzet van Taurus was zwaar ondermaats. Op aangeven van Delvin Karjadi scoorde Noah le Mair de enige treffer van Taurus.