Rappe Thijmen Goppel herstelt van scheur aan meniscus

Thijmen Goppel (foto) bekeek met grote interesse afgelopen zondag vanaf de tribune van de Brinta Arena in Wiesbaden hoe zijn club SV Wehen Wiesbaden, tegenstander RW Essen met 3-1 versloeg.

Tekst: Peter Petit

De Leiderdorper, ooit een snelle buitenspeler bij ADO Den Haag, is al een paar weken afwezig in de selectie van de ploeg uit de derde Bundesliga, nadat hij zijn laterale meniscus had gescheurd. De website van de vereniging uit de stad aan de rechteroever van de Rijn laat weten dat de operatie door het team van Dr. Achim Bitschau van het Medisch Punt Wiesbaden geslaagd is, maar dat het nog wel even duurt voordat de rappe 25-jarige Goppel, oud-speler van NEC, ADO Den Haag, MVV en Roda JC, weer op het voetbalveld te bewonderen valt.

De SV Wiesbaden Wehen schijnt het ook wel zonder Goppel af te kunnen, na de zege op ‘traditionsverein’ RW Essen, neemt de ploeg uit deelstaat Hessen nu de derde positie in met uitzicht op promotie naar de sterke tweede Bundesliga. Het eveneens traditierijke 1860 München is voorlopig nog lijstaanvoerder met vijf punten voorsprong op de ploeg van Goppel & co.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder