Oude letters stadion ADO Den Haag maken plaats voor nieuwe sponsornaam

De letters van de oude hoofdsponsor op het dak van het stadion zijn deze week verwijderd. Hiermee is er plaatsgemaakt voor het bevestigen van de letters van de nieuwe stadionpartner Bingoal. De nieuwe letters zullen eind deze maand geplaatst worden.

In augustus maakte de club bekend dat Bingoal de nieuwe naamgever van het stadion zou worden. Toch staan de letters nog altijd niet op het dak. Dat dit proces wat tijd in beslag neemt komt vooral door het feit dat er een omgevingsvergunning moest worden beoordeeld en dat levering van materialen in de huidige tijd langer heeft geduurd dan normaal. Overigens is hier altijd goed contact over geweest met stadionpartner Bingoal. Inmiddels zijn de oude letters van het stadion verwijderd zodat later deze maand de nieuwe letters erop kunnen worden geplaatst.

Herstel dak

Ook de herstelwerkzaamheden aan het door de storm beschadigde deel van het dak zijn al enkele weken in volle gang. Inmiddels zijn de eerste nieuwe platen op het dak bevestigd. Als alles loopt volgens planning dan zijn de werkzaamheden nog voor de winterstop afgerond.

(Foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder