BSC’68 uit Benthuizen haalt nieuwe hoofdsponsor binnen

Als trouwe sponsor van BSC’68 uit Benthuizen prijkt al jaren de naam van Oviron makelaars op shirtjes van de jeugd, op het sponsorbord in de hal van de kantine en op de koffiebekers.

Dit jaar hebben Oviron en Van As Makelaardij zich samengevoegd tot Van As | Oviron makelaars & taxateurs. En omdat Van As | Oviron naast ondernemen plezier en inspiratie haalt uit sportieve- en sociale aspecten in de omgeving, werd geen moment getwijfeld toen door het afhaken van de vorige hoofdsponsor de mogelijkheid ontstond om het aandeel in het sponsorschap te vergroten naar dat van hoofdsponsor van BSC’68.

De makelaars van Van As | Oviron richten zich al vanaf 1983 op verkoop, aankoop en taxaties van woningen en bedrijfspanden. Met elkaar staan zij voor één belangrijk doel: mensen blij maken met een fijn en passend huis. En eigenlijk is dat ook wat BSC’68 wil: Kinderen en mensen blij maken met een fijne voetbalclub waar je je “thuis” kunt voelen.

Bij de foto: Het driejarig contract werd ondertekend door Ronald Schumacher (directeur bij Van As | Oviron) en de voorzitter van BSC’68, Henk Mulder.

 

Lees verder