HMSH houdt goed bezochte reüniemiddag

Onder het genot van een heerlijk zonnetje en een uitstekend voetballend HMSH 35+2 (het veteranenteam dat met 5-3 won van ODB 35+1) had HMSH een succesvolle reüniemiddag.

De organisatie had vooraf geen enkel idee wat het kon verwachten, maar uiteindelijk zijn er toch zo’n 60 à 70 oud-leden met partners langs geweest. Van leden op een zéér gerenommeerde leeftijd, tot ‘kwajongens’ van het eerste elftal destijds zoals Marco Lange, Ronald Hoogenraad en Ron van Aalst.

‘Oude koeien’

Het was een gezellige middag en hoeveel oude koeien er uit de sloot zijn gehaald, was niet te tellen, waardoor ook aan de Vrederustlaan spontaan een stikstofprobleem ontstond. Veel wedstrijden zijn weer opnieuw gepeeld, alsmede wedstrijdsituaties opnieuw beoordeeld, waarbij men er nog steeds niet uit kwam wie de betreffende fout had gemaakt……

Herhaling

Kort gezegd, het was ouderwets gezellig en druk en evenals vroeger waren het ook nu weer dezelfde gezichten, die moeite hadden om ruim na zes uur het clubhuis te verlaten. Al met al een zéér geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. En dat gaat de organisatie dan ook zeker doen. Vooralsnog wordt gedacht aan eind april/begin mei. De organisatie, bestaande uit Jur Hildebrand, Ton van Krevelen, Peter Pfaff, Herman Thomassen en Jaap den Tuinder, hoopt bij een  volgende gelegenheid nog meer oud-leden te kunnen begroeten.

Lees verder