Warming-up zaterdag 3A/C/D | Knappe competitiestart van Ariston’80

In de derde klasse A wonnen zowel Blauw Zwart (1-5 bij Alphen) als DWO (1-0 tegen Oegstgeest) hun duel. Stompwijk’92 verloor met 1-2 van VVSB. Het Delftse onderonsje tussen SEP en Ariston’80 eindigde afgelopen weekend in een 3-5 zege voor de studenten. Ook DHL en Oliveo wonnen hun wedstrijden. Van de regioploegen verloor alleen DSVP (3-0 bij SV Charlois).

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Op sportpark De Schulpwei ontvangt het nog zonder verlies zijnde Blauw Zwart zaterdagmiddag Stompwijk’92. In Zoetermeer is DWO gastheer voor Sporting Leiden. Behouden zowel Blauw Zwart als DWO hun ongeslagen status of gaan de Stompwijkers in Wassenaar voor een daverende verrassing zorgen?

3e klasse C

Dit weekend kan Ariston’80 ten koste van CKC de derde overwinning van het seizoen binnenslepen. De studenten onder leiding van Martin de Graaf (foto) zijn de competitie in ieder geval uitstekend gestart. DHL gaat in Rotterdam de strijd aan met Zwarte Pijl, dat net als Ariston’80 en LMO nog zonder puntverlies is. Datzelfde LMO is eveneens gastheer voor een Delftse club. De ploeg van Marcel de Letter, oftewel SEP komt op bezoek. In Pijnacker gaat DSVP de strijd aan met Reeuwijk, terwijl Oliveo een oude bekende tegenkomt, FC IJsselmonde.

3e klasse D

VDL is het seizoen in mineur begonnen. Zowel tegen Rijnmond Hoogvliet Sport (thuis 3-4 verlies) als tegen Victoria’04 (uit 4-2 verlies) kregen de Maassluissenaren vier treffers te verwerken. Aanstaande zaterdag de eerste kans op sportieve revanche als VDL in Rozenburg op bezoek bij de gelijknamige vereniging.

Lees verder