Warming-up zaterdag 2E | SVC’08 gastheer van debutant FC Skillz

Ondertussen zijn er twee speelrondes achter de rug. Het afgelopen weekend heeft weer voor spektakel gezorgd. Twee wedstrijden werden niet uitgespeeld. Voor het komende weekend staan er weer mooie duels op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Concordia wist vorig weekend haar eerste punten binnen te slepen. Op bezoek in Vlaardingen bij VFC waren de Delftenaren te sterk voor de thuisploeg. De eindstand daar was 2-3. Concordia kan dus met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd en dat is een stadskraker. Op de Brasserskade komt Full Speed op bezoek. Dat afgelopen weekend thuis won met een minimale score tegen Berkel.

Goedmaken

De Westlandse derby tussen HVC’10 en Westlandia werd in de 64ste minuut gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. De stand was op dat moment 1-3 in het voordeel van de Naaldwijkers. Wanneer de wedstrijd wordt hervat is nog niet duidelijk. Westlandia mag zich dit komende weekend gaan opmaken voor een thuiswedstrijd tegen koploper CWO, de ploeg die nog geen punten morste. HVC’10 reist zaterdag af naar Delft voor een uitwedstrijd tegen Vitesse Delft. De mannen van Ronald Hes hebben ook wat goed te maken na het verlies in Wassenaar tegen SVC’08.

Onrust

Niet alleen de wedstrijd tussen de Westlanders haalde het einde niet. De door Haaglanden Voetbal bestempelde ‘Wedstrijd van de week’ tussen FC Skillz en HMSH werd ook gestaakt. Na 83 minuten te hebben gespeeld was de tussenstand 1-1. Door een rode kaart en onrust zowel in als naast het veld staakte de arbiter de wedstrijd. FC Skillz staat een uitwedstrijd te wachten tegen het SVC’08 van trainer Jeffrey Frijters (foto). HMSH, de equipe van Winston Faerber, mag aantreden in Vlaardingen bij CION, het team van de Haagse trainer Ricky van den Bergh. CION was afgelopen zaterdag in Nootdorp de tegenstander van de RKDEO. Die wedstrijd eindigde onbeslist zonder treffers: 0-0. Voor komende speelronde wacht de ploeg uit Nootdorp een uitwedstrijd tegen CVV Berkel, dat slechts één punt wist te veroveren tot nu toe.

Tot slot Wilhelmus, dat het de afgelopen speelronde tegen koploper CWO moest opnemen. De wedstrijd leverde geen succes op voor de geel-zwarten. De Vlaardingers waren met 3-1 te sterk. Wilhelmus krijgt een andere ploeg uit diezelfde stad op bezoek. Op Sportpark Westvliet is VFC te gast.

 

Lees verder