Warming-up zaterdag 5B/C | GSC ESDO verdedigt koppositie tegen Gouderak

In 5B zijn nog drie clubs zonder puntverlies. GSC ESDO heeft het beste doelsaldo van de drie en speelt een uitduel bij Gouderak. SVO Buytenpark gaat langs bij Toofan en DVC ontvangt De Ster. In 5C krijgt DVV Delft een hele kluif aan Melissant.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

GSC ESDO verdedigt haar leidende positie in een uitduel bij Gouderak. De thuisploeg kwam pas één keer in actie en speelde gelijk tegen Wanica Star.  Ook SVO Buytenpark treedt aan op vreemde bodem. De Zoetermeerders gaan op Ockenburgh de strijd aan met Toofan. DVC mag proberen ook het derde duel van het seizoen zonder kleerscheuren door te komen. De Ster komt langs op de Brasserskade.

Kansen

Quick verspeelde vorige week twee punten tegen REMO en hoopt weer drie punten te kunnen bijschrijven in het uitduel bij ASW. HDV heeft nog geen potten kunnen breken in het nog jonge seizoen. De equipe van trainer Tahir Mohamed (foto) zal kansen ruiken op de eerste punten in het thuisduel tegen Wanica Star. Op Sportpark De Verademing mag REMO proberen om WIK aan de zegekar te binden.

5e klasse C

Voor DVV Delft staat een zwaar duel op het programma. De hekkensluiter gaat op bezoek bij Melissant, dat na twee wedstrijden de ranglijst aanvoert.

 

 

Lees verder