Warming-up zaterdag 4A-C | Quintus ontvangt koploper BMT, GDA tegen DUNO

BMT en DUNO voeren de ranglijst aan na twee wedstrijden zonder een tegentreffer te hebben geïncasseerd. Beide teams treffen komend weekeinde een pittige tegenstander. PGS/VOGEL speelt een uitduel bij Semper Altius, DUNO gaat op bezoek bij GDA.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 boekte afgelopen zaterdag een nipte uitzege op Roodenburg. Nu stuit de club uit Benthuizen op eigen veld op Woubrugge. De bezoekers staan na twee duels nog met lege handen zowel qua punten als doelpunten.

4e klasse C

Voor BMT staat het loodzware uitduel bij Quintus op het programma. De Haagse ploeg zal in Kwintsheul flink aan de bak moeten om de ongeslagen status te behouden. Quintus staat op vier punten na een gelijkspel tegen GDA en een ruime zege op VCS.

Ook DUNO zal het niet gemakkelijk krijgen. Op Sportpark Madestein is GDA de tegenstander. De club uit Loosduinen won afgelopen week met 6-1 van HPSV. DUNO troefde sv Loosduinen met 3-0 af. PGS/VOGEL verspeelde ook nog geen punten en zou wel eens de lachende derde kunnen worden in de strijd om de eerste plaats. In Rijswijk is Semper Altius de tegenstander.

Eerherstel

Quick Steps ving de competitie aan met twee nederlagen. De mannen van trainer Ronald Freen mogen tegen ODB proberen om van de hatelijke nul af te komen. Ook sv Loosduinen kende geen gelukkige start van de competitie. Nu moeten de Loosduiners van trainer Ronald Paats (foto) aantreden bij Vredenburch.

Hekkensluiter HPSV is de tegenstander voor VCS. Beide ploegen werden afgelopen week getrakteerd op een dikke nederlaag en zullen uit zijn op eerherstel. RAS gaat de strijd aan met sv Erasmus.

Lees verder