Dogan Corneille vertrekt na dit seizoen bij Excelsior Maassluis

Dogan Corneille (foto)heeft deze week aan de clubleiding, staf en spelersgroep kenbaar gemaakt dat hij na het huidige seizoen zal vertrekken bij de club. Corneille (48) is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen als eindverantwoordelijke bij de hoofdmacht.

,,Ondanks dat ik het nog altijd heel erg naar mij zin heb bij Excelsior Maassluis wordt het na vijf seizoenen tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn trainerscarrière”, laat Corneille weten op de clubsite. Hij volgde in de zomer van 2018 de naar Sparta vertrekkende Jeroen Rijsdijk op.

Impulsen

,,Ik kijk erg uit naar het restant van dit seizoen waarin we tot nu toe aardig meedraaien, maar zeker nog groeiende zijn. Hierna moeten er weer nieuwe impulsen komen van een andere trainer. Excelsior Maassluis is een geweldige vereniging die alles in staat stelt om op topniveau te acteren. Het is een waar genot om hier werkzaam te mogen zijn, maar ik vind het zelf belangrijk om ook weer op tijd plaats te maken voor een vervanger”, aldus Corneille.

Opvolger

Namens de club reageert Technisch Manager Niels Redert: ,,Vanuit de club zijn we blij met de professionele houding van onze hoofdtrainer. Dat hij tijdig laat weten na dit seizoen toe te zijn aan een nieuw hoofdstuk in zijn trainerscarrière, geeft ons als club tijd en ruimte genoeg om een waardig opvolger te zoeken met het bijpassende Excelsior Maassluis DNA.”

Lees verder