Zaterdag 1B | sv Nootdorp verspeelt punten tegen sv Honselersdijk

Op eigen veld kreeg sv Nootdorp genoeg kansen om de wedstrijd tegen sv Honselersdijk in haar voordeel te beslissen. Waar vorig seizoen een paar kansen genoeg waren voor een treffer, bleef sv Nootdorp nu steken op één doelpunt en kwam niet verder dan een gelijkspel.

Tekst: Roland van der Linden

In de openingsfase kreeg sv Nootdorp meteen drie grote kansen, maar kon het doel niet gevonden worden. Toch kwam de equipe van trainer Marco Jalink op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Mo Ouarraki (foto). sv Nootdorp ging daarna vrolijk verder met kansen missen en waar de één niet scoort, doet de ander dat wel. Brian Valstar schoot sv Honselersdijk op gelijke hoogte: 1-1.

Zelfde beeld

In de tweede helft hetzelfde beeld. De eerste kans was voor Shwendel Cijntje, maar dit leverde opnieuw geen doelpunt op. Trainer Jalink zag van de kant toe hoe zijn team niet bij machte was om de score op te voeren. Vlak voor tijd ging het nog bijna mis. sv Nootdorp-doelman Michael de Leeuw moest nog een goede redding verrichten om een nederlaag te voorkomen: 1-1.

Lees verder