Zaalvoetbaloverzicht | Veel duels uitgesteld vanwege evenementen in sporthallen

De afgelopen week waren er veel evenementen in verschillende sporthallen in Nederland zodat er ook veel geplande wedstrijden uitgesteld moesten worden. In de Eredivisie werd maar één duel afgewerkt, maar dat was geen duel waarbij een regioteam betrokken was.

Tekst: Alex Pronk

1e divisie A

FC Westland – OACN Boys

In Jan van der Valk sporthal te Poeldijk speelde FC Westland met 7-7 gelijk in een spannend duel tegen OACN Boys. Klik HIER voor een verslag van die wedstrijd.

Topklasse B

Zuid West DH – FC Westland 2

In sporthal Overbosch werd de thuisploeg met 3-7 verslagen door het reserve team van FC Westland. Namens Zuid West DH scoorden aanvoerder Mohamed El Haddioui (2x) en Redouan Azougagh. De treffers van FC Westland kwamen van Karam Boukhari (3x), Soufiane Aarabe (2x), Mouhsine El Arnouki en Aimen Said.

FC Boshuizen – Stompwijk’92

Dit duel werd door het evenement van Leiden Ontzet uitgesteld. |De wedstrijd wordt op maandag 17 oktober in sporthal De Zijl gespeeld. Scheidsrechter Manuel Uijtewaal is dan de leidsman.

zvv Den Haag 2 – Multicult

Ook dit duel werd uitgesteld vanwege een groots evenement met onder meer Soufiane Touzani en wordt op vrijdag 9 december ingehaald.

Hoofdklasse C

Deltasport – Stanga

Een lastige uitwedstrijd met veel afwezigen aan de kant van Stanga. Er deden drie spelers mee die normaal in het achtste actief zijn. Uiteindelijk werd er met 4-5 gewonnen met doelpunten van Rico Kogeldans (2x), Roger Smees (foto)  (2x). Smees is in beroep gegaan tegen zijn straf en mocht om die reden toch spelen. De vijfde treffer kwam na een voorzet van Roger Smees via  Deltasport-speler Jermain Sewambar in het doel terecht.

De wedstrijden Tutor – ASW 2 en zvv Den Haag 3 – Futsal Rotterdam 3 werden ook  uitgesteld. De Delftse studenten van Tutor mogen het op 21 oktober opnieuw proberen in Topsporthal X van de TU en zvv Den Haag 3 – Futsal Rotterdam 3 staat gepland voor vrijdag 9 december.

Lees verder