DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 11 oktober

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met André Wetzel.

Wetzel speelde bij VCS, was er ook jeugd- en hoofdtrainer, speelde betaald voetbalk bij onder meer Haarlem, FC Amsterdam en ADO Den Haag, waar hij ook trainer en technisch-directeur was. Hij was onder meer ook assistent-trainer bij Mark Wotte bij ADO Den Haag, FC Den Bosch, Willem II en Jong Oranje, werkte als hoofdtrainer bij Westlandia, HBS en nu actief bij HVV. Kortom een mooie loopbaan, die in ons programma ‘Oude Glorie aan tafel’ voorbij komt.

Woensdag 12 oktober

Wedstrijd van de Week

Deze week extra aandacht voor de streekderby in de zondag Vierde Divisie tussen Westlandia en HBS. Beide teams hebben iets goed te maken na de nederlaag van het afgelopen weekend. Aan het woord komen onder meer de trainers Cesco Agterberg (Westlandia) en Ekrem Kahya (HBS). Wij bespreken het duel ook met onze analist René Pas, die tevens de voorspelling doet van een zestal amateurduels uit de regio.

Donderdag 13 oktober

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen FC Eindhoven, maar vooral vooruitkijken naar de ontmoeting van komende vrijdag, uit tegen NAC in Breda. En uiteraard interviews vanaf het trainingscomplex in Rijswijk.

 

Lees verder