Niet John de Wit, maar Cengiz Cerci nieuwe trainer VCS

Eerder werd melding gemaakt van het feit, dat John de Wit als trainer aan de slag gaat bij VCS als opvolger van het onlangs op non-actief gezette duo Jordi Domingos en Dennis Vaz. De Wit heeft Haaglanden Voetbal laten weten dat niet hij, maar Cengiz Cerci (foto) de nieuwe trainer wordt van het eerste team.  

Tekst: Ton Beije

,,Ik ga absoluut geen twee clubs trainen, dat heb ik altijd gezegd”, aldus De Wit. ,,Ik zit in Dordrecht bij mijn cluppie RCD en heb het daar enorm naar mijn zin.”

John de Wit (foto onder) is wel door VCS benaderd en ook spelers hebben hem gevraagd om het roer over te nemen, maar de trainer die in het verleden successen heeft meegemaakt bij BMT, is niet over te halen om als trainer aan de slag te gaan. ,,Zoals het nu gaat wil ik het graag houden, lekker alleen trainen bij RCD. Natuurlijk wil ik mijn vriend Reitze (Winklaar – red.), voorzitter van VCS, graag helpen. En waar dat mogelijk is zal ik dat zeker doen.”

Voorzitter Winklaar bevestigt het contact met De Wit: ,,John is bereid ons te helpen. Hij gaat Cengiz Cerci, die al jaren bij VCS zit en in het bezit is van TC II helpen bij het eerste elftal. Ze staan beiden voor de groep, Cengiz als trainer en John – gelet op zijn ervaring – helpt hem daarbij.”

Lees verder