Westlandia benoemt Peter Berthel tot Lid van verdienste

Tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van Westlandia werd, op voorstel van het bestuur, Peter Behrtel benoemd tot lid van verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor de jeugd. Hij werd door voorzitter Ton van Marrewijk in het zonnetje gezet (foto).

De bokaal voor de vrijwilliger van het jaar ging naar Siem Wijnhorst, die al vijftien jaar de kantinebezetting voor zijn rekening neemt op de maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 22.00 uur.

De Jim Mulder bokaal, in 2020 geïntroduceerd om jeugdlid Jim Mulder te gedenken, werd door de zus van Jim uitgereikt aan Theo Verbeek als dank voor zijn inzet voor de ontwikkeling van de jeugd binnen Westlandia.

Na twee seizoenen waarin de competitie vanwege de coronacrisis niet kon worden uitgespeeld, kon ook de Van der Ende bokaal weer worden uitgereikt. Het tiende zaterdagteam wist de meeste punten te behalen in de competitie 2021-2022 en kreeg de onderscheiding door de voorzitter uitgereikt.

Vervolgens werd in het clubgebouw op de Hoge Bomen nog een flinke groep jubilarissen gehuldigd, die een onderscheiding vergezeld van een bloemetje in ontvangst mochten nemen.

(Foto: Westlandia)

 

Lees verder