Warming-up zaterdag 5B/C | Lastige opgave voor DVC

In 5B zijn DVC en het Goudse ONA nog zonder puntverlies. Voor de Delftse ploeg staat een aardige test in Zoetermeer op het programma. GSC ESDO en Quick draaien ook goed mee bovenin. Beide clubs spelen tegen ploegen uit het rechterrijtje.

Tekst | Roland van der Linden

5e klasse B

GSC ESDO krijgt bezoek van HDV dat tot nu toe nog niet kon imponeren. Van GSC ESDO mag verwacht worden dat het de punten in eigen huis kan houden. Net als GSC ESDO heeft Quick (H) ook zeven punten uit drie duels. Op Nieuw Hanenburg komt Gouderak op bezoek dat de twaalfde positie inneemt.

Het DVC van trainer Marco Immers (foto) won haar beide duels tot nu toe en zal in SVO Buytenpark een tegenstander treffen die zich niet makkelijk gewonnen zal geven. Het belooft een spannend duel in Zoetermeer te worden. WIK heeft als doel om bovenin mee te draaien. De wedstijd tegen ASW in het Zuiderpark zal dan wel in winst moeten worden omgezet. De club uit Waddinxveen kreeg in drie duels al vijftien treffers om de oren.

De Ster speelt een Haags onderonsje met REMO aan de Brinckerinckstraat. REMO is nog op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen. Toofan moet zal flink aan de bak moeten met ONA als tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld op Ockenburgh. Wanica Star is gastheer voor het puntloze Moordrecht.

5e klasse C

Voor DVV Delft lijkt het een zware opgave te worden om een goed resultaat neer te zetten tegen OFB. De bezoekers uit Ooltgensplaat draaien goed mee in de openingsfase van het seizoen.

 

 

Lees verder