Warming-up zaterdag 4D/E | Topduel voor Graaf Willem II VAC bij koploper

In 4D zullen de ogen gericht zijn op de strijd tussen koploper IJVV de Zwervers en naaste concurrent Graaf Willem II VAC. In 4E wacht Maasdijk ook een pittige opponent. TransvaliaZW, dat de vijfde plaats bezet, komt op bezoek in Maasdijk.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Voor Graaf Willem II VAC staat een serieuze test op het programma. De Roggewoning-bewoners gaan op bezoek bij koploper IJVV de Zwervers. Bij winst kan de ploeg van trainer Jan de Jong (jr) (foto) de eerste plaats overnemen. Ook FC Zoetermeer zit op het vinkentouw voor de koppositie. Het team van Leroy Vaes zal zich zeer kansrijk achten in het duel met Haagse Hout.

RVC Celeritas boekte afgelopen weekend een benauwde zege op Zestienhoven. In het uitduel bij Bolnes zullen de Rijswijkers om aansluiting te houden bij de top vol voor de winst willen gaan. SEV heeft nog geen geweldige start van de competitie en hoopt tegen Floreant de weg omhoog weer te vinden. KSD Marine verloor haar eerste twee duels en ontvangt nu sv Ommoord.

4e klasse E

Maasdijk heeft na drie duels zeven punten verzameld en staat op een fraaie derde plaats. Twee plekken boven tegenstander TransvaliaZW, dat aanstaande zaterdag de tegenstander is voor het keurkorps van trainer Dennis van der Steen. MSV’71 zal het ook niet makkelijk krijgen in het uitduel bij Overmaas.

Lees verder