Warming-up zondag 1B | Spelers TAC’90 moeten zich aan afspraken houden

Afgelopen week moest TAC’90 nipt het onderspit delven tegen koploper Best Vooruit. Om aansluiting te houden bij de topploegen zal de Haagse formatie geen misstap willen maken in het uitduel bij Marvilde.

Tekst: Roland van der Linden

Terugkijkend op het duel tegen Best Vooruit heeft Arie van der Padt (foto) twee belangrijke punten meegenomen. Van der Padt: ,,Ten eerste moeten de spelers hetzelfde leveren in de eerste helft zoals ze in de tweede helft doen en ten tweede moeten de spelers zich bij dode spelmomenten aan de gemaakte afspraken, die ook zichtbaar in de kleedkamer hangen, houden. Dat had er in ieder geval voor gezorgd dat het derde doelpunt niet was gevallen.”

Onbekend

Komende tegenstander Marvilde promoveerde afgelopen seizoen uit de tweede klasse en speelde tot nu toe twee keer gelijk, tegen Kruisland en Geldrop en verloor met 2-3 van sc ’t Zand. Verder is de ploeg uit Veldhoven een onbekende tegenstander voor Van der Padt en is er nog weinig te zeggen van de krachtsverhoudingen in deze nog jonge competitie. Bekend is wel dat de ploeg een paar goede aanvallers heeft. Van der Padt zal zijn team voorbereiden op de opbouwende intenties van Marvilde om niet verrast te worden op het veld.

 

Lees verder